Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

 A  Panoráma-Immo Ingatlanforgalamzó- Ingatlanközvetítő, Pénzügyi közvetítő Iroda egyik a vezető ingatlanügynökségeknek, amely a lakóingatlanokra, a vállalkozói ingatlanokra, albérlet, kiadó, eladó, ház, lakás, tanya eladásával, kiadásával foglakozó ingatlaniroda Kecskemét és Környékén.

Az irodát működtető Panoráma -Immo Ingatlanforgalmazó Kft. 1991-ben alakult. Felkészült, tapasztalt munkatársakat foglalkoztat.

  • INGATLANOK FORGALMAZÁSA
  • INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE

Ingatlanok felkutatása

Ingatlanok értékesítése és bérbeadása: (lakóingatlanok, építési telkek, irodák, üzletek és ipari ingatlanok). Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és kiterjedt ügyfélkörünknek köszönhetően, fizetőképes vásárlót keresünk ingatlanára.

Értékbecslés - tanácsadás: egyedi lakások, lakóházak, lakótelkek és vállalkozói ingatlanok értékbecslése különböző célokra. Mely tartalmazhatja az ingatlan jövőjére vonatkozó szakmai előrejelzést vagy egy esetleges eladás stratégiájának előnyeit.

  • PÉNZÜGYI, HITELKÖZVETÍTÉS:
    Képviseljük a bankoknál: ELINTÉZZÜK ÖNNEK!

    Hitelügyintézés: Új és használt ingatlant vásárolni szándékozóknak, lakásfelújításhoz, bővítéshez, korszerűsítéshez, teljes körű ügyintézés.

Szabad felhasználású hitelek: Bármihez: vállalkozáshoz, autóhoz és nagy értékű vagyontárgyak megvásárlásához, stb. teljes körű HITELÜGYINTÉZÉS.

Személyi kölcsönök, Lakástakarék Szerződések megkötése.


   -  INTERNETES ADATBÁZIS MŰKÖDTETÉSE:
   -  ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAK és SORHÁZAK ÉPÍTTETÉSE:

Teljes körű kivitelezés és lebonyolítás a tervezéstől, a telek megszerzésétől, a hitelfelvételtől, az építkezésig és a kulcsátadásig.

  • ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSE
  • BIZTOSÍTÁSOK KÖTÉSE: Lakásbiztosítás és hitelfedezeti életbiztosítás.
  • ÜGYVÉDI - JOGI KÖZREMŰKÖDÉS:

- Adásvételi szerződések kedvezményes, teljes körű, AZONNALI elkészítése, jogi ügyintézése.

- Jogi tanácsadás

Beszerzi a szükséges engedélyeket, a tulajdonjogi viszonyokat tisztázza, megszerkeszti az adásvételi szerződést és amennyiben szükséges segédkezik cégalapításban és egyéb polgári jogi ügyekben.

Az iroda által foglalkoztatott szakértők: igazságügyi ingatlanszakértő, könyvszakértő, jogász, építész.

Célunk, hogy minden vásárlói réteg igényét magas színvonalon kielégítsük. Szeretnénk, hogy mind a Vevő, mind pedig az Eladó megtalálja számára a legideálisabb megoldást ingatlan vásárlásakor, illetve értékesítésekor a legrövidebb időn belül.

PANORÁMA MENEDZSMENT

Panoráma Ingatlaniroda és Hitelközpont

    6000 Kecskemét, Csányi János krt. 12.
    +36 30 489-6865
    info@panoramaingatlan.hu

Eladó ingatlanja van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház